брауни > 자유게시판

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

자유게시판

брауни

페이지 정보

작성자 Brenda 댓글 0건 조회 154회 작성일 24-04-03 15:24

본문

Наслади се на този изключително шоколадов сет от 24 Мини Брауни с ядки от орехи – невероятно подходящ за събития по всякакъв повод!

Нашето брауни мъфини ще те спечели от раз с изобилието от омекотен какао, наситено смлени ядки и нерафинирана кафява Мусковадо захар.

brownie_1.jpgСпецифичният сладостен карамелен аромат на захарта в комбинация с плътния шоколад и орехите придават несравнимото богатство на вкуса, а текстурата е нежно крихка, както традицията установява. Това е сладкишът ни с минимално брашно и най-много какао! А перфектният завършек? Цяла орехова ядка, загърната в… какао!

Поръчай с доставка в цяла София или вземи от пекарна на Take a Cake.

Състав: сочно брауни Орехи, кафява влажна захар, натурален шоколад, краве масло, яйца, бяло пшенично брашно, сол (морска).

Алергените са в болд.

Хранителна стойност за 100 грама продукт: Енергийна стойност 2617.6 kJ/625.6 kcal. Мазнини: 46.4 г, от които наситени мастни киселини 16.6 г. Въглехидрати: 38.1 г, брауни с череши от които захари 23.8 г. Белтъци: 13.9 г. Сол: 0.2 г.

Кексчето, в което има нещо класическо, нещо ново и нещо розовато. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покритие.

Вариант 2:
Любимото ти ванилово кексче от сочно, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо старомодно, нещо непознато и нещо розово. Голямата изненада тук е глазурата. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на киселото мляко и специалния Руби шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, брауни с бял шоколад леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

공지사항

  • 게시물이 없습니다.

회원로그인

접속자집계

오늘
1,100
어제
3,312
최대
5,690
전체
263,590

Copyright © 상주산바람곶감. All rights reserved.