ұйымдастыру кезеңі әдістері - ұйымдастыру кезеңі дегеніміз не
페이지 정보
작성자 Von 댓글 0건 조회 4회 작성일 24-06-30 19:37본문
ұйымдастыру кезеңі әдістері - ұйымдастыру кезеңі дегеніміз не [Подробнее...]
тіл туралы сахналық көріністер - тіл мерекесі туралы мәлімет [Подробнее...]
алау новости - митинг в костанае сегодня [Подробнее...]
сүтті пастерлеу - пастерлеу түрлері [Подробнее...]
куриные ножки заказать - курица заказать [Подробнее...]
электролиттік диссоциация және рекомбинация - электролиттік диссоциация тест [Подробнее...]
Пастерлеудің түрлері – ультражоғары температуралық өңдеу (УВТ) және термизация. Сүтті пастерлеу. Пастерлеудің түрлері – ультражоғары температуралық өңдеу (УВТ) және термизация. Сүтті пастерлеу. Жоспар: Сүт өніміне сипаттама. Сүтті пастерлеу дегеніміз не? Пастеризацияның түрлері. Осы техникалық регламенттің қолданысына түскен барлық өнім түрлері мен олардың Сүт және сүт өнімдерін төмен температуралы пастерлеу 76 0 С-дан аспайтын. Сүтті өңдеу Пастерлеу үзак мерзімді (63 °С температурада 30 минут бойы), қысқа мерзімді (72°С температурада 15-30 с) жэне шапшаң (85°С жэне одан жоғары температурада түрғызбай) болады. Пастердің есімімен аталған. Пастерлеу әдісі азық-түлікті (сүт, кілегей, жеміс-жидек шығындары, страховая компания евразия астана телефон желе т.б.) консервілеуде кеңінен қолданылады. Мұндай тағамдарды 100°С-ден жоғары температурада қыздырса, олардың өзіндік қасиеттері әжептәуір өзгеріске ұшырайды. f СҮТТІ ПАСТЕРЛЕУ Сүтті пастерлеу- Пастерлеу мақсаты сүтте.Готовые Куриные Ножки в интернет-магазине ozon по выгодным ценам! Настоящие отзывы покупателей! Скидки и акции. Оперативная доставка
댓글목록
등록된 댓글이 없습니다.