ұйымдастыру кезеңі әдістері - ұйымдастыру кезеңі дегеніміз не > 자유게시판

본문 바로가기

사이트 내 전체검색

자유게시판

ұйымдастыру кезеңі әдістері - ұйымдастыру кезеңі дегеніміз не

작성일 24-06-30 19:37

페이지 정보

작성자Von 조회 5회 댓글 0건

본문

 
 
 
 
 
 
th?q=ұйымдастыру+кезеңі+әдістері+ұйымдастыру+кезеңі+дегеніміз+не
 
 
ұйымдастыру кезеңі әдістері - ұйымдастыру кезеңі дегеніміз не [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=тіл+туралы+сахналық+көріністер+тіл+мерекесі+туралы+мәлімет
 
 
тіл туралы сахналық көріністер - тіл мерекесі туралы мәлімет [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=алау+новости+митинг+в+костанае+сегодня
 
 
алау новости - митинг в костанае сегодня [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=сүтті+пастерлеу+пастерлеу+түрлері
 
 
сүтті пастерлеу - пастерлеу түрлері [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=куриные+ножки+заказать+курица+заказать
 
 
куриные ножки заказать - курица заказать [Подробнее...]
 
 
 
 
 
 
th?q=электролиттік+диссоциация+және+рекомбинация+электролиттік+диссоциация+тест
 
 
электролиттік диссоциация және рекомбинация - электролиттік диссоциация тест [Подробнее...]
  
 
 
 
 
Пастерлеудің түрлері – ультражоғары температуралық өңдеу (УВТ) және термизация. Сүтті пастерлеу. Пастерлеудің түрлері – ультражоғары температуралық өңдеу (УВТ) және термизация. Сүтті пастерлеу. Жоспар: Сүт өніміне сипаттама. Сүтті пастерлеу дегеніміз не? Пастеризацияның түрлері. Осы техникалық регламенттің қолданысына түскен барлық өнім түрлері мен олардың Сүт және сүт өнімдерін төмен температуралы пастерлеу 76 0 С-дан аспайтын. Сүтті өңдеу Пастерлеу үзак мерзімді (63 °С температурада 30 минут бойы), қысқа мерзімді (72°С температурада 15-30 с) жэне шапшаң (85°С жэне одан жоғары температурада түрғызбай) болады. Пастердің есімімен аталған. Пастерлеу әдісі азық-түлікті (сүт, кілегей, жеміс-жидек шығындары, страховая компания евразия астана телефон желе т.б.) консервілеуде кеңінен қолданылады. Мұндай тағамдарды 100°С-ден жоғары температурада қыздырса, олардың өзіндік қасиеттері әжептәуір өзгеріске ұшырайды. f СҮТТІ ПАСТЕРЛЕУ Сүтті пастерлеу- Пастерлеу мақсаты сүтте.Готовые Куриные Ножки в интернет-магазине ozon по выгодным ценам! Настоящие отзывы покупателей! Скидки и акции. Оперативная доставка

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

주소 : (37144) 경상북도 상주시 화동면 판곡리 195-2 상주산바람곶감
TEL : 054-533-6040  010-5286-3399, 010-2841-9125
Copyright ⓒ 상주산바람곶감/ All Rights Reserved.